Grootvakstellingen van de beste kwaliteit

De hoge, smalle gangen grootvakstelling zorgen voor zuinige opslag, wat de ruimte maximaliseert. De hoogbouwrekken worden onderhouden door snelle opslag- en ophaalmachines en zijn ideaal voor het hanteren van gepalletiseerde goederen, met name bulkreservevoorraden. Grootvakstelling van opslagexperts ontwerpt hoge rekken gemaakt van koudgewalste structurele componenten, voor vrijstaande of platformtoepassingen.

De beste grootvakstelling voor opslag:

De magazijnstellingen zijn exclusief geconfigureerd voor enkele of dubbele dieptefunctionaliteit. De insteekbeveiliging zorgt ervoor dat de bakken niet per ongeluk in het shuttlepad of buiten de rekken kunnen vallen. De rekken ondersteunen de rails waarop de shuttle rijdt. Onderhoudspaden die in de racks zijn geïntegreerd, vergemakkelijken de toegang tot alle niveaus en voegen stijfheid toe aan de structuur van de racks. Omdat mobiele rekken met een hoge dichtheid niet in steen gebeiteld zijn, biedt het echte flexibiliteit. Zo kunt u uw planken aanpassen aan uw behoeften. Deze opslagoplossing is perfect modulair en aanpasbaar, omdat het zich aanpast aan de specifieke kenmerken van de goederen die moeten worden opgeslagen, zoals grootte, gewicht en kwetsbaarheid. Bovendien is uw opslagruimte naarmate deze groeit, schaalbaar om het beste bij uw situatie te passen. Overweeg daarom om voor een effectieve optimalisatie uw uitbreiding op middellange en lange termijn te plannen!

Hoe de grootvakstelling voor opslag kiezen?

Om uw rekken te kiezen, is het belangrijk om uw behoeften zorgvuldig te beoordelen. Om u daarbij te helpen, zijn hier de essentiële vragen die u uzelf moet stellen voordat u een keuze maakt: Wat is de opslagomgeving? De aard van de producten, zijn het specifieke producten die speciale voorzorgsmaatregelen vereisen (gevaarlijk, voedsel)? De wijze van het deponeren van de producten, zal het handmatig of mechanisch laden zijn? Het volume, zijn de producten op een pallet of van grote lengte en gewicht?


Aarzel niet om ons gamma grootvakstelling te raadplegen!