De beste horeca parasols online besteld

parasol

Makkelijk bestellen

Als nieuwe ondernemers, hebben wij natuurlijk nog veel te leren. Al gauw merkten wij dat horeca parasols ontbraken op ons terras. Wij wisten natuurlijk wel dat horeca parasols redelijk standaard zijn bij restaurants of cafe’s. Maar wij hadden ze eerder nog niet nodig gehad! Horeca parasols gebruik je het meeste wanneer het mooi weer is en ons terras is de afgelopen maanden nog niet open geweest. Nu gaan de mooie dagen komen dus wilden wij nieuwe parasols kopen.

Online ben ik gaan zoeken waar ik mooie parasols kon vinden voor een mooi prijsje. Het mooiste is wanneer die geheel aansluiten de huisstijl, dus dat was nog een behoorlijke zoektocht! Ineens kwam ik Xterior tegen. Zij bieden een hoop opties aan om de parasols of windschermen te krijgen die jij precies wilt hebben. Ze worden op maat gemaakt en kunnen daarom in verschillende kleuren met verschillende opdruk geleverd worden. De kosten lagen helaas iets hoger dan ik gehoopt had, maar de kwaliteit is echt om over naar huis te schrijven.

Nadat ik mijn voorkeuren had doorgegeven ging Xterior aan de slag voor mij. Twee weken laten werden de parasols geleverd en die staan nu mooi op ons terras te pronken!