Met trapondersteuning altijd fietsen

Elektrische bakfiets kopen

Met een elektrische bakfiets kopen wordt fietsen pas echt leuk, met de kinderen in de bak maak je de mooiste ritten. De comfortabele bak is gemaakt van het beste kunststof en is dubbelwandig, mooie ronden hoeken met brede randen voor de veiligheid. Maar ook de fiets waarop je fiets is trendy en voorzien van de beste onderdelen. Met de sterke accu kun je door weer en wind met de bakfiets op pad.

Om soepel en comfortabel op pad te kunnen is de fiets zeer licht van gewicht gemaakt, geen zware houten bak maar een kunstof bak die vele malen lichter is. De motor van 450 Wh brengt je overal naartoe, alle onderdelen zijn voor hoogwaardige kwaliteit en afgestemd op elkaar. Met trapondersteuning fiets je met het grootste gemak overal naartoe, of er nu een fikse wind staat dat maakt niet uit. Ook door het drukke stadsverkeer is geen probleem, de wendbaarheid van de fiets helpt je mee om  overal soepel doorheen te fietsen.

Hulp bij het maken van een keuze

Elektrische bakfiets kopen

Je maakt natuurlijk niet even snel de beslissing bij een elektrische bakfiets kopen, het liefst zou je de bakfiets even in je eigen omgeving willen proberen, dat kan bij Dolly. De bakfietsen worden niet in de winkel verkocht, de medewerkers van Dolly komen naar je huis met de bakfiets waar je interesse in hebt. Zo kun je in je eigen omgeving op je gemak een keuze maken, en natuurlijk een proefrit maken om te kijken of de bakfiets iets voor je is.