Hoe kun je een elektrische stadsfiets goedkoop aanschaffen?

elektrische stadsfiets goedkoop

Bij de keuze van een goede elektrische stadsfiets zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden, een e-Bike aanschaffen is doorgaans niet goedkoop, je wilt direct de juiste beslissing maken. We geven je op deze pagina een aantal praktische tips wat een elektrische stadsfiets kopen een stuk eenvoudiger zal maken.

Fast Furious is de online tweewieler specialist met een ruim assortiment aan e-Bikes die je direct kunt bestellen in de webshop.

Elektrische stadsfietsen zijn er voor dames en heren, een aantal modellen zijn universeel inzetbaar. Houd rekening met de wielmaat, 26 inch en 28 inch zijn standaard maten voor elektrische stadsfietsen.Naast bandenmaten bestaan er ook framematen die lopen van XS tot aan XL. Neem bij twijfel contact op met de leverancier voor meer informatie.

Bij e-Bikes kopen zul je merken dat de prijzen erg kunnen verschillen. Naast de bouwkwaliteit moet je ook rekening houden met het type accu. En Li-ion accu is doorgaans beter dan een NMH accu. Daarnaast is het vermogen van belang, dat bepaalt de actieradius. Hoe ver je kunt rijden dus.

Houd er rekening mee bij elektrische stadsfietsen bestellen dat de motoren dienen als trapondersteuning, je moet dus altijd trappen. Het voordeel is dat je nooit hard hoeft te trappen omdat de motor je een “duwtje in de rug” geeft, ook tegen de heuvels op en met wind tegen.

elektrische stadsfiets goedkoop

Je moet niet vergeten da e-Bikes aanzienlijk zwaarder zijn dan normale fietsen. Dat komt door het frame, de motor en door de accu. Je kunt ook op de fiets rijden zonder trapondersteuning, maar de fiets is dan wel iets zwaarder om in beweging te krijgen.

Goedkoop een elektrische stadsfiets bestellen kun je online bij Fast Furious, je betaalt minder via internet voor dezelfde merken en modellen die je in de winkel ziet staan.

  • Wist je dat het ook mogelijk is om e-Bikes te leasen? De prijzen voor een goede elektrische stadsfiets zijn aanzienlijk, met een leasecontract kun je de kosten spreiden en kiezen voor kwaliteit.
  • Voor mensen met een verminderde mobiliteit zijn er ook elektrische stadsfietsen verkrijgbaar met drie wielen. Je hoeft dan niet af te stappen bij een stoplicht wat de ritten veel comfortabeler en veiliger zal maken.
  • Er zijn verschillende soorten e-Bikes, je kunt een elektrische stadsfiets kopen, een transportfiets, een sportief model of zelfs een mountainbike voor off-road fietstochten.

Bekijk alle merken en modellen elektrische stadsfietsen online bij Fast Furious, de tweewieler specialist met levering door heel Nederland.