De beste 50 plus camping in de omgeving van Brabant!

Bent u 50 plus en bent u langere tijd op zoek naar  rustgevende en mooie plekken om het natuur te zien. Dan bent u hier aan het juiste adres.

Wat biedt 50 plus camping?

Camping de Gijzel biedt een mooie, rustgevende en gezellige 50 plus camping. De camping is  in het mooie Brabantse natuur gevestigd. Vanaf de camping zijn ook de landerijen mooi te zien. Ook is de Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen dichtbij, u  hoeft namelijk maar paar minuten te lopen en u bent al in het park. Vervolgens is er een mogelijkheid om in de Oisterwijkse vennen en bossen te wandelen of te fietsen. De 50 plus camping is ook van alle gemakken voorzien, denkt u hierbij aan de sanitaire huizen, recreatiezaal, wifi ruimte, informatieruimte en nog veel meer andere voorzieningen.

De omgeving van 50 plus camping

Bij camping voor 50 plussers, valt er veel te beleven. Er is namelijk veel natuur voor natuurliefhebbers om daar lekker te wandelen. Daarnaast beschikt Brabant over fantastische en mooie natuurgebieden. Ook zijn er verschillende soorten dieren in de omgeving te zien, neem bijvoorbeeld de ree, die kunt u waarschijnlijk oog in oog zien.

Fietstocht

In de omgeving van 50 plus camping, is er een geschikte plek voor senioren om fietstochten te maken. Camping De Gijzel biedt namelijk ook fietsen aan, die kunt u uit de schuur halen, u kunt dan kiezen uit e-bikes of normale fietsen. Verder krijgt u een map van camping De Gijzel.