Camping in Brabant is echt een aanrader om heen te gaan

Camping in Brabant

Een leuke camping in Brabant, is nog altijd de Recreatiepark De Achterste Hoef. Dit is echt Camping in Brabant een gezellige familiecamping en voor jong en oud genoeg te beleven.  Het is hier mogelijk om met jouw eigen tent of caravan te komen. Maar mocht je deze niet hebben, dan is het ook mogelijk om hier een verwarmde safaritent te huren, of zelfs een luxe chalet met airco. Al met al genoeg redenen om hier een zeer fijne vakantie te kunnen hebben. 

Wij komen hier al meerder jaren en het verveeld nog steeds niet. Zelf hebben wij geen kampeer spullen en daarom huren wij altijd een tent. Vooral met kleine kinderen is dit leuk, want ze stappen zo vanuit de tent het grasveld op. Afgelopen zomer hebben wij een safaritent gehuurd. Deze is geschikt voor vijf personen en zeer ruim. Je hebt niet echt het idee dat je in een tent zit, want je hebt alles binnen handbereik.

De leukste camping in Brabant is het Recreatiepark De Achterste Hoef

Camping in BrabantAfgelopen zomer zijn wij weer naar deze leuke camping in Brabant geweest. Deze keer hebben wij een safaritent gehuurd. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de beheerder en bracht ons naar de tent. Echt al het comfortabele wat je in een chalet zal vinden is hier ook te vinden. Hier zijn normale bedden aanwezig en geen luchtbedden. Dat maakt het kamperen alleen maar leuker. Ook is er een toilet aanwezig, dus met een rol wc-papier rond te lopen is hier niet nodig. 

Onze vakantie was weer een zeer geslaagde reis geworden. De kinderen hebben zich prima vermaakt in alle faciliteiten die op en rondom het park te vinden zijn. Vooral het zwembad binnen en buiten was een aangename bezigheid voor hun. Wij hadden er geen kind aan en hebben heerlijk kunnen genieten.