Uit eten bij Le Steak Nijmegen, lekker!

Menukaart

Ga eens uit eten bij Le Steak Nijmegen! Nou ja, eigenlijk is het net buiten Nijmegen. Maar zeer zeker een aanrader om hier te dineren. De menukaart is groot en voorzien van de meest smaakvolle gerechten. Voor zowel vlees, vis, vegetarisch en kindergerechten ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. De vleesgerechten worden op de grill bereid. Hiermee krijg je echt die authentieke smaak te proeven in het vlees. Visgerechten worden met de juiste zorg bereid en dat zul je echt proeven. Je smaakpapillen worden in dit restaurant onwijs goed gestreeld. Bovendien zijn de wijnen die zij serveren ook allemaal uniek en zeer goed te combineren met het diner.

uit eten bij Le Steak Nijmegen

Lekker uit eten bij Le Steak Nijmegen

Voor een paar dagen terug hadden wij beide geen zin om thuis te moeten koken. Onze bekende restaurant had ook geen tafel meer vrij voor die avond. Hierdoor waren wij op het internet gaan zoeken naar een ander restaurant in de buurt. Zodoende kwamen wij bij Le Steak in Berg en Dal terecht. Hier hebben wij vervolgens onze reservering geplaatst.

Wat een geweldige ambiance!

Bij binnenkomst in dit restaurant kijk jij je ogen uit. Er hangt veel aan de muur wat je gewoon gezien moet hebben. Bovendien kom je echt thuis in dit restaurant! Wij werden vrij snel naar onze tafel geleid en daar kregen wij de menukaart. Uiteraard had ik al eerder op het internet gekeken naar de menukaart. Hierdoor was het maken van een keuze wat eenvoudiger. Mijn partner is een flinke eter en hij ging voor de grotere stukken vlees. Al met al hebben wij onwijs goed gegeten. Zowel het voorgerecht alsmede het hoofdgerecht was met de juiste zorg bereid.

Vleesgerecht

Vanaf het moment dat wij ons buikje rond hadden gegeten bij dit restaurant kon er helaas geen dessert meer bij. Maar hier komen wij maar al te graag voor terug!