Speelgras, waar bestel je dit?

Speelgras, dit is kunstgras dat is geschikt voor voetbalvelden en (speel) tuinen. Zelf heb ik dit in onze achtertuin laten leggen omdat ons “oude” gras het niet meer aankon dat er zoveel werd gespeeld door de kinderen. Wij hebben drie kinderen en in onze tuin hebben wij een groot speeltoestel staan. Je kunt je wel bedenken dat dit er soms wild aan toe gaat. Dan heb ik het nog niet over het voetballen in de tuin en in de zomer het zwembad dat op het gras moet staan. Vervolgens komen er kale plekken en het duurt best wel lang voordat het gras weer normaal is. Daarom is het echt een verstandige keuze om te kiezen voor speelgras. Hierdoor kunnen de kinderen hun gang gaan en jij hebt jouw mooie gazon dat probleemloos wel tegen een stootje kan. 

Speelgras

 

Speelgras waar je jaren plezier van hebt

Het speelgras heb ik besteld bij, Topkunstgras. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van kunstgras en ik kan dit inmiddels beamen. Want wij hebben al een lange tijd plezier van ons kunstgras. Het is zo fijn dat wij de kinderen de mogelijkheid kunnen geven om te spelen zonder dat wij hoeven te mopperen om uit te kijken voor het gras. 

Want wij als ouders willen natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een opgeruimde tuin. Dit is het derde jaar dat wij ingaan met kunstgras in onze tuin. Ik haal soms enkele bladeren aan de kant en dat is het enige wat ik hoef te doen. Het gras staat er nog steeds net zo netjes bij als toen het er net in lag. Dit zegt alles over de uitstekende kwaliteit en daarom kan ik het een ieder aanraden om eens op de website te kijken. Hier vind je veel informatie aan en ik weet zeker dat het je aan het denken zet. Tenminste als jij houdt van een nette tuin.

Gras