Happinez is een Tijdschrift voor Gelukzoekers

happinez

Ben je spiritueel en op zoek naar geluk? Dan is het tijdschrift Happinez echt iets voor jou. Dankzij het blad kun je verdieping, verwondering en verrijking vinden in je leven. Happinez geeft je op een positieve manier diepgang, en betekenis aan jouw leven. Je zal jezelf weer thuis voelen in je eigen leven. Abonnees krijgen het blad elke 6 weken op de mat. Je kunt kiezen voor een abonnement met leuke kortingen, maar ook een abonnement waarmee je iedere keer een leuk cadeau krijgt. Daarnaast krijg je als abonnee toegang tot exclusieve evenementen en acties.

happinez

De content

In het blad kom je verschillende informatie tegen. Zo kun je verhalen lezen over vriendschappen die op het spel staan. Hoe huisdieren denken, en wat je daar van kunt leren. Maar ook kom je meer te weten over seks, tantra, en de energie die daar bij hoort. Ook is het blad geschikt voor mensen die worstellen met depressie en zelfacceptatie. Mannen en vrouwen kunnen enorm veel baat hebben bij dit magazine. Of je nu al goed in je vel zit, of niet, het blad is enorm leerzaam voor iedereen die zijn brein open zet voor nieuwe informatie.

De achtergrond

Het tijdschrift wordt gemaakt door mensen die ook echt passie hebben voor de beschreven onderwerpen. Dag en nacht zijn ze bezig met het binnen halen, en schrijven van interessante verhalen en weetjes. Maar ook voor de abonnees die dol zijn op cadeaus, weten ze altijd het juiste en exclusieve product te vinden. Als lezer voel jij je begrepen, en duik je al snel in het diepe, iets waar het blad voor staat zoals je al eerder kon lezen. Op de website kun je al een voorproefje vinden van wat je kunt verwachten. Ook lees je er verschillende reviews.