Aan een gezond en fit lichaam werken met fitness Rotterdam!

Bewegen

Ik ben nooit erg sportief geweest, maar sinds een paar maanden doe ik aan fitness Rotterdam bij FreeWerkt en begin ik sporten zelfs leuk te vinden! Er hangt om te beginnen een hele prettige sfeer bij FreeWerkt, dus het voelt gewoon fijn om deze sportschool binnen te stappen. De medewerkers en andere gebruikers van deze sportschool zijn heel vriendelijk en behulpzaam naar elkaar toe en het is heel motiverend om hier te sporten.

Sporten

Sporten en gezond eten combineren bij fitness Rotterdam

Bij FreeWerkt doe ik een combinatie van verschillende sporten, zodat ik het lekker af kan wisselen. Op deze manier houd ik het veel beter vol. Daarnaast is het ook beter voor je om verschillende soorten trainingen met elkaar te combineren, omdat je zo steeds een andere spiergroep aanspreekt. De ene keer doe ik dus bijvoorbeeld aan groepslessen zoals dance fitness Rotterdam of Pilates, terwijl ik de andere keer individueel aan krachttraining doe met gewichten. Ik merk dat ik door dance fitness een betere conditie heb en door krachttraining heb ik veel sterkere spieren gekregen. Ik ben ook een aantal kilo’s afgevallen! Dit afvallen komt overigens niet alleen door het sporten, maar ook door het voedingsplan dat ik bij Freewerkt gekregen heb.

Bewegen

Dit voedingsplan is speciaal voor mij samengesteld en bied me houvast als ik een weekmenu maak. Ik vind deze aanpak erg prettig, want door maaltijden te plannen en van tevoren boodschappen te doen, vermijd ik ongezond snaaien. Het voedingsplan heeft geen onhaalbare doelen. Er staat dus NIET in dat je de hele dag alleen maar sla mag eten, want dat houdt toch niemand vol! In plaats daarvan staan er gebalanceerde maaltijden en genoeg tussendoortjes op het menu, zodat je de hele dag door genoeg energie hebt. Ik kan het sporten en het voedingsschema van FreeWerkt dus echt aanraden!