Welke e-liquid kies jij?

Kiwi

Je hebt thuis een e-sigaret of je gaat er één aanschaffen. Voor gebruik van de e-sigaret heb je ook e-liquid nodig. Dit is de vloeistof die in de e-smoker gaat. Het kan soms lastig zijn om e-liquid te kiezen, omdat er zoveel verschillende soorten en smaken verkrijgbaar zijn. In dit artikel helpen wij je bij het maken van je keuze.

Bubblegum

Bepaal het nicotinegehalte

E-liquids zijn verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes. Zo zijn er e-liquids verkrijgbaar zonder nicotine en e-liquids met wel 16 milligram nicotine (vergelijkbaar met zware sigaretten of shag). Ook zijn er e-liquids die hier tussenin zitten met 3, 6 en 12 milligram nicotine. Afhankelijk van de sigaretten die je eerder rookte, kun je een nicotinegehalte kiezen dat bij je past.

Kies voor meer damp of throat hit

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kun je kiezen voor een e-liquid met meer damp of met throat hit. Heb je liever een beetje van beiden? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan een e-liquid uit die hieraan voldoet.

Cookie

Test verschillende smaken

Het bepalen van de smaak e-liquid is nog niet zo makkelijk. Misschien weet je wel wat voor smaakjes je in het dagelijks leven lekker vindt, maar in de vorm van damp kan dit weer heel anders smaken. Dezelfde smaak van de ene leverancier kan ook weer heel anders smaken dan die van een andere leverancier. Het is daarom aan te raden om proefpakketjes te bestellen en verschillende smaken uit te testen.