De functie accountmanager bij Fabius opleidingen

Als je de functie accountmanager op je neemt, ben je verantwoordelijk voor de omzet van het bedrijf. Tijdens de opleiding leer je belangrijke tips/tricks die je kunt toepassen bij telefonisch acquisitie, verkoopgesprekken en relatiebeheer. Ik ben bij Fabius opleidingen terechtgekomen via het internet. Toen ik onder ‘’de functie accountmanager” zocht kwam ik terecht bij Fabius. Zij staan niet allen bovenaan in Google, maar hebben ook fantastische recensies. Dit zegt in mijn ogen veel over een bedrijf.

Op het internet staat dat zij een goede service verlenen, professionals in dienst hebben, goede opleidingen aanbieden, scherpe prijzen hanteren en kwaliteit leveren, dus wat wil je nog meer? Dit was tevens de reden dat ik telefonisch contact opnam om een afspraak te maken.

De opleiding (de functie accountmanager)

Tijdens de opleiding krijg je 45 lessen van 3 uur. Je krijgt klassikaal les en leert alle kantoorvaardigheden. Het is aan te raden om de opleiding administratief medewerker te volgen van 30 lessen van 3 uur in circa 9 maanden en de vervolgopleiding accountmanager. Deze duurt 4 maanden, waarin je 15 lessen van 3 uur krijgt. Na het behalen krijg je dus twee waardevolle diploma’s die je mooi kunt gebruiken.

Loon

Het loon als de functie accountmanager varieert enorm. Zo is het gemiddelde rond de 2800 per maand, alleen zit er een groot verschil tussen een MBO/HBO diploma. Het is daarom aan te raden om goed door te leren. Bij de functie accountmanager kan je in de meeste gevallen rekenen op leuke bonussen. Ik geniet daarom enorm van mijn baan!