Een mooie hoodie

Ben jij op zoek naar een mooie hoodie? Overweeg dan zeker om een in gold we trust hoodie te kopen. Niet alleen zijn deze hoodies erg comfortabel, ook hebben ze een gaaf en uniek design. Het merk bestaat al een 9 jaar en is opgericht door twee broers in 2012. Zij hadden het idee om een merk op te starten dat een knipoog zou geven naar de periode van de gouden eeuw in Nederland. Tijdens deze periode was de handel erg belangrijk en ook goud speelde van een groot belang. Hierdoor zijn zij op het idee gekomen het merk in gold we trust op de markt te zetten, en de rest is verleden tijd.

De kleding

De kledingstukken van in gold we trust vallen normaal, tot iets groter. Voor een in gold we trust hoodie raden we je aan om te kiezen voor je standaard maat, of voor een maat groter wanneer je graag een meer oversized fit wilt hebben. Naast dat je online op de site van Hans Voortman een hoodie kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om naar de winkel in Rijssen te gaan en hier je in Gold we trust hoodie aan te schaffen.

Sale

Via de site van Hans Voortman kun je dus kiezen uit een groot aanbod van verschillende in gold we trust hoodies. Kies bijvoorbeeld voor een rode, een zwarte, of een grijze hoodie met het kenmerkende logo van in gold we trust. Ook kun je ervoor kiezen je in te laten schrijven op de nieuwsbrief en social media in de gaten te houden, zodat jij kunt profiteren van verschillende sale kortingen en hierdoor de beste prijs kan krijgen. Naast een mooie hoodie heeft het merk ook een groot aanbod aan andere kledingstukken. Zo kun je een mooie broek, of een mooie trui kopen om te combineren met je andere kledingstukken van het merk. Wanneer je vandaag een aankoop doet ontvang je deze meestal de volgende werkdag al.