Egyptian Magic

Celebrities, plastische chirurgen, dermatologen en homeopaten zweren bij de wereldberoemde Egyptian Magic Cream. Sinds dat de crème in 1991 op de markt is gebracht, is het via mond-op-mond reclame razend populair geworden. De crème bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die voedende en herstellende eigenschappen hebben. De crème is multifunctioneel en verzorgt zowel de huid als het haar. Ook is de crème geschikt om huidproblemen op te lossen. Eczeem, littekens, jeuk en droge plekjes zullen verminderen door de geweldige werking van de Egyptian Magic Cream.

Dr. Imas wist dat we wel wat kunnen leren van de oude Egyptenaren op het gebied van huidverzorging. Hij vertelde Westley Howard dat een crème van slechts olijfolie, bijenwas, bijenpollen, royal jelly en bijenpropolis dé formule zou zijn voor een wondercrème. Crèmes met dezelfde formule zijn gevonden in oude Egyptische tombes. Na de dood van Dr. Imas besloot Westley Howard de crème op de markt te brengen. En met succes. De crème werkt echt als een wondermiddel en daar is inmiddels de hele wereld van op de hoogte. De Egyptian Magic Cream is één van de meest bekende en meest geliefde multifunctionele verzorgingsproducten ooit gemaakt.

De Egyptian Magic Cream is geheel vrij van chemische stoffen, conserveermiddelen, geurstoffen en parabenen. Het bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is ook niet op dieren getest. Je kan de crème gebruiken onder je make-up, als handcrème, bodylotion, haarmasker of zelfs als make-up remover. Jeuk, roodheden, littekens en eczeem zullen zichtbaar verminderen en wondjes zullen sneller genezen. De crème is eigenlijk geschikt voor alles! Neem een beetje crème tussen je handen en maak het warm zodat het smelt. Vervolgens is het klaar om aangebracht te worden en zijn geweldige werking te laten zien.

Ook de media praten vol lof over de Egyptian Magic Cream. Tijdschriften als Vogue, Glamour en Cosmopolitan prijzen de crème de hemel in. Ook bekende beautybloggers, celebrities en kranten vertellen dat de Egyptian Magic Cream een must-have is voor in je badkamer. Je bestelt deze geweldige crème gemakkelijk en snel bij Beautyfashionshop. Hier shop je altijd voor een vaste lage prijs en hier vind je ook de leukste aanbiedingen. Houd onze Facebook in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten, de beste aanbiedingen en de meest verrassende winacties. Je kan je ook aanmelden voor de Beautyfashionshop nieuwsbrief en genieten van nog meer aanbiedingen en acties. Voor de Egyptian Magic Cream is Beautyfashionshop de place to be!