Een gezondere levensstijl door een sigaret te wisselen voor een e-sigaret

Een gezond en lang leven willen natuurlijk de meeste. Maar wanneer je rookt, is de kans al meteen een stuk kleiner! De e-sigaretten van de Pipeline Store helpen je om te stoppen met roken, voor een gezondere levensstijl.

Voordelen van een E-sigaret

Stoppen met roken en overgaan op een e-sigaret biedt alleen maar voordelen. In een sigaret zit teer, koolstofmonoxide en wel meer dan 400 andere schadelijke stoffen. Dit veroorzaakt veel ziektes. In een e-sigaret zit waterdamp die je makkelijk kan inhaleren en weer kan uitblazen. Doordat er nicotine in een e-sigaret zit zullen afkickverschijnselen niet voorkomen, wanneer je stopt met roken. Daarnaast zijn e-sigaretten stukken beter voor de portemonnee dan normale sigaretten.  

Je hebt verschillende e-sigaretten die op niveau zijn ingedeeld. Dat houdt in als je net voor het eerst een e-sigaret gaat gebruiken,nadat je gestopt bent met roken, dat je vaak bij het hoogste nicotine niveau begint. Vervolgens kun je steeds het nicotine niveau verlagen. Zo is stoppen makkelijk voor iedereen. Je moet het alleen maar willen.

Contact

Wanneer u advies nodig heeft over de e-sigaretten helpen de medewerkers van de Pipeline Store u graag. U kunt via de website een contactformulier invullen of telefonisch contact opzoeken.