Kliniek Veldhoven: voor een natuurlijk resultaat

Kliniek Veldhoven

Mijn borstvergroting heb ik uit laten voeren bij Kliniek Veldhoven. Ik had hier al veel goede ervaringen over gehoord en omdat ik toch al erg lang twijfel over een borstvergroting heb ik een afspraak gemaakt voor een persoonlijk consult.

Een persoonlijk consult bij Kliniek Veldhoven

Tijdens deze vrijblijvende afspraak bij de Kliniek Veldhoven hebben ze alles verteld over de operatie, de nazorg en de kosten. De plastisch chirurg gaf me persoonlijk advies over de vorm, grootte en plaatsing van de borstimplantaten en de mogelijkheden van een lipofilling behandeling. Bij dit laatste wordt gebruik gemaakt van de eigen vetreserves om de implantaten te bedekken.  De chirurg hoorde mijn wensen aan en kon al mijn vragen goed beantwoorden.

Een natuurlijk resultaat door lipofilling behandeling

Kliniek VeldhovenTijdens het gesprek liet hij me voorbeelden zien van eerdere borstvergrotingen. Ik was erg onder de indruk van hoe natuurlijk het er uit zag. Dat was namelijk een van mijn angsten, dat het er nep zou uit zien. Dat het zo natuurlijk lijkt, komt door de gebruikte techniek en door de lipofilling behandeling met eigen vet. Een andere twijfel was voor mij de veiligheid. Er is zoveel in het nieuwe geweest over lekkende implantaten. Hier was ik wel angstig voor. Ook deze twijfel kon worden weggenomen door Kliniek Veldhoven. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige implantaten. Bovendien is het tegenwoordig verplicht om geplaatst borstimplantaten op te nemen in het borstimplantatenregister. Dit vond ik zelf ook wel een veilig idee.

Operaties in Nijmegen en Bosch en Duin

Kliniek VeldhovenInmiddels ben ik geopereerd. De operatie vond plaats in Nijmegen. Het is ook mogelijk om in Bosch en Duin te opereren trouwens maar Nijmegen is voor mij dichterbij en dat vond ik prettiger. Hoewel ik vooraf wel gespannen was, is het me helemaal meegevallen en ik ben erg blij met het resultaat.