Bloemen bestellen voor mijn collega’s

Boeketcadeau

Bloemen bestellen uit opdracht van mijn werkgever. Hij wilt namelijk hebben dat als er iemand jarig is, dat er dan iets voor gehaald wordt. Normaal gesproken doen wij altijd een doos chocolade halen. Alleen had ik er van de week geen tijd voor om het te halen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een andere mogelijkheid. Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat het bestellen van een schitterende bos bloemen ook mogelijk is. Bovendien zijn de kosten een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik voorheen had gehaald. Mijn interesse was gewekt, nu moest ik alleen nog mijn werkgever zien over te halen.

Bloemen bestellenEen geschikt idee op tafel gelegd!

Tijdens de bespreking met mijn werkgever kwam dit op gegeven moment te sprake. Hij vond het voor de vrouwen bij ons op het kantoor een goed idee. Echter wilde hij wel hebben dat er voor de man een ander cadeau gevonden gaat worden. Voornamelijk werken er vrouwen bij ons, hierdoor was het maken van een keuze eenvoudig. Een andere collega van mij heeft ervoor gekozen om voor de mannen bij ons op kantoor een cadeau te vinden.

Bloemen bestellen

De bloemen bestellen voor onze collega

Nu dat een collega van ons morgen jarig is ben ik terug gekeerd naar de website van Boeketcadeau. Op de website van dit bedrijf kun je erg eenvoudig een bestelling plaatsen. Als je ervoor zorgt dat je voor twaalf uur besteld, dan leveren zij het diezelfde dag ook! Natuurlijk zijn de bloemen voor morgen pas nodig en dat heb ik ook aangegeven bij de bestelling. Hier kreeg ik direct een bericht op terug dat dit geen enkel probleem was. Ik ben onwijs benieuwd hoe dat het resultaat is. Bovendien is een bos bloemen sowieso aan te raden om dit te geven aan een ieder!