Arbo in Delft heeft mij goed geholpen

arbo in Delft

De arbo in Delft, heeft mij bijzonder goed geholpen. Na een langdurige ziekte, was ik een tijd niet in de gelegenheid om te werken. Ruim een half jaar ben ik uit de running geweest. in die tussentijd was er veel veranderd op de werkvloer. Behalve dat het voor mij moeilijk zal zijn om de draad weer op te pakken, moest ik eerst alle veranderingen gaan leren. Omdat dit na mijn ziekteperiode best wel eens kon tegen vallen, heb ik aangeklopt bij  PDCA training, coaching & advies. Hier hebben zij mij, door middel van een re-integratie traject, weer op de werkvloer gekregen.  arbo in Delft

De arbo in Delft en het re-integratie traject, hebben mij goed geholpen

Na een periode van meer dan een half jaar, ben ik langzaam weer op mijn werkplek terug gekeerd. Door de arbo in Delft en het re-integratie traject, is dit bijzonder goed verlopen. Dankzij de geweldige hulp die ik kreeg tijdens de training van PDCA, ben ik gaan inzien hoe ik mij het beste moet gaan gedragen. Vooral mijn zelfvertrouwen had in de afgelopen periode een flinke opdonder gekregen. 

Het begin was moeilijk om weer te werken. Maar door de goede hulp ben ik een ander mens geworden. Iemand die zeer stevig in de schoenen staat.